קרם זעלוק מעושן – סלט חצילים, פלפלים ועגבניות

כל ארוחה אצלי מתחילה בהכנת ירקות. אני קולה פלפלים, שורפת עגבניות, שורפת חצילים, מטגנת שום, מכינה כל מיני ירקות קונפי ועוד ועוד. לקראת הארוחה אני מחליטה מה ארקח וארכיב מכל זה ואיזה מנות יצאו.
בחג שבועות האחרון ארחתי כמה חברים, וחשבתי לעשות שוב סלט החביב עלי – זעלוק (סלט מחצילים ופלפלים קלויים על אש גלויה, עם שום, עגבניות ועוד). כשאספתי את הרכיבים החלטתי לשנות את אופן העשייה.
הצעת הגשה: עם סביצ'ה דג לבן ומזקל


קודם כל, עישנתי את החצילים (לא חובה) בסיר, בטכניקה שמוסברת כאן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.