קצ'ורי אפונה הודי (כיסונים פריכים ומטובלים של אפונה ירוקה)

הכיסונים המושלמים האלה נכנסו לחיי בעידן של הרבה אי ודאות והרבה שיממון מטבחי. בדרך כלל כשאני מרגישה שנכנסתי לרוטינה משעממת של בישול (מכינים כל הזמן את אותם שלושה-ארבעה דברים, אין לי השראה במטבח ואין לי חשק, לא הגיע שום ירק חדש לאחרונה) אני מתלבשת על ספר בישול מעניין ומנסה להכין ממנו כמה שיותר דברים. כך נכנסתי מאז שהתחיל הסגר לספר של מירה סודהא שכבר המלצתי עליו כאן בעבר, והחלטתי להכין כמה שיותר מאכלים הודיים כדי לגוון את מה שאנחנו אוכלים. בעיני המטבח ההודי הוא היחיד שטעים כמו זה המזרח תיכוני, עם מלא תבלינים חזקים, שימוש מגוון בקטניות בריאות, רטבים וחריפות ממכרת.

מבחינה רשמית הקצ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: דברים בעלמה )

סגור לתגובות.