קרדיט תמונה: freepik

שולחן שוק חלבי

המזנון לאירוע הוא גורם מרכזי בקביעת הצלחת האירוע. ישנם גורמים רבים המשתתפים בבחירת מזנון. להלן כמה מהדברים

מזנון הוא מונח המשמש לארוחה שבה האורחים יכולים להגיש לעצמם מהמנות המונחות על השולחן, או לפעמים, מהמזנון.

המונח מזנון מקורו בצרפת ונובע מהמילה הצרפתית "בופר", שפירושה לאכול בתאווה. ניתן להגיש מזנון בכל שעה ביום ויכול להיות מזדמן או רשמי.

 

ישנם יתרונות רבים של שירות בסגנון שולחנות שוק כגון:

לאורחים יש יותר שליטה על מה שהם אוכלים מאשר עם סוגים אחרים של שירות; הם יכולים לבחור את האוכל שלהם וכמה הם רוצים לאכול.  שירות בסגנון שולחן שוק חלבי מאפשר לאנשים עם אלרגיות להימנע ממזונות מסוימים שעלולים לגרום לאלרגיות שלהם. שירות בסגנון מזנון טוב גם לאירועים גדולים מכיוון שהוא מאפשר לאנשים לבוא וללכת כרצונם מבלי להפריע לארוחות של אורחים אחרים. המזנון הוא חלק חשוב באירוע. זו יכולה להיות דרך מצוינת להתחיל את הערב עם קצת אוכל, או שהיא יכולה להיות דרך מצוינת לסיים את הערב עם קינוח כלשהו. קייטרינג בסגנון מזנון הוא תמיד אופציה מצוינת לאירועים מכיוון שתוכלו לתת מענה לכל הצרכים של האורחים שלכם ולהשיג להם את מה שהם רוצים. מזנונים הם אופציה מצוינת לאירועים מכיוון שהם מציעים מגוון של אוכל והם ידידותיים לתקציב. המזנון הוא לרוב האפשרות היקרה ביותר, אך הוא גם הפופולרי ביותר. זה קל להגשה והאורחים יכולים לאכול כמה או מעט שהם רוצים. מזנון הוא ארוחה בה האורחים יכולים להתפנק במגוון מנות המונחות על שולחן או מזנון. מזנונים משמשים לעתים קרובות למפגשים גדולים כגון מסיבות, חתונות וכנסים.

 

מזנון הוא בחירה פופולרית לאירועים

הוא מציע מגוון רב באוכל ומבטיח שכולם יהיו מרוצים מהארוחה. מזנון גם חוסך זמן וכסף, כי זול יותר לקנות אוכל בכמויות ולהגיש אותו באירוע. שולחנות שוק מעולים גם לאירועים קטנים, כי הם שומרים על עלות נמוכה ומבטיחים שלכולם יש מספיק מה לאכול. סגנון השירות בופה מושלם לכל אירוע בו יהיו מספר רב של אנשים שיוגשו בו זמנית. סגנון המזנון שומר על התורים קצרים ואנשים יכולים לבחור מה הם רוצים לאכול מבלי לחכות יותר מדי בתור או ללכלך את הידיים בזמן שהם מחזיקים את הצלחת שלהם. מזנון הוא מבחר מנות, לרוב קרות וחמות, המוגשות משולחן באמצע החדר. ניתן להגיש מזנונים בחתונות, מסיבות, נשפים ואירועים אחרים. שולחן המזנון מכוסה בדרך כלל במפת בד או פלסטיק. הכלים מונחים על גבי המפה ומסדרים בצורה אטרקטיבית להגשת האורחים. המזנון הוא דרך מצוינת להגיש אוכל באירוע. זה מאפשר לאורחים לבחור מה שהם רוצים ולאכול אותו מתי שהם רוצים. ישנם סוגים רבים ושונים של מזנונים, כולל שירות עצמי, סגנון משפחתי ומצופה. מזנון הוא סוג של אוכל שמוגש באירוע. זה בדרך כלל מורכב מתאבנים, סלטים, מנות עיקריות וקינוחים. מזנון מספק מגוון של מזון למשתתפים וניתן להתאים אותו בקלות לכל צרכים תזונתיים.

 

שתפו פוסט זה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

ליצירת קשר מוזמנים להשאיר פרטים

צלחות יוקרתיות
בלוג

אירוח אלגנטי: צלחות יוקרתיות לשבת וחגים

בכל הנוגע לאירוח אורחים לארוחות שבת או חגיגות החגים, יש צורך בכלי האוכל הנכונים. הצלחות היוקרתיות שלנו מעוצבות מתוך מחשבה על אלגנטיות ותחכום, מה שהופך אותן למושלמות לכל אירוע. בין אם אתם מארחים מפגש קטן או מסיבה גדולה, הצלחות הללו ירשימו את האורחים שלכם ויגבירו את סידור השולחן שלכם.

קפה
בלוג

שמירה על טריות ואיכות: הדרך הנכונה לאחסון קפה טחון

בוקר מושלם מתחיל עם ניחוח של קפה טרי הנישא באוויר, טקס אהוב על רבים ברחבי העולם. עם זאת, הדרך מפולי הקפה לספל הבוקר שלכם רצופה בצעד מכריע אחד שחובבי הקפה מתעלמים ממנו לעתים קרובות – אחסון נכון של קפה טחון. המהות של הקפה טמונה לא רק בחליטה שלו אלא באופן משמעותי באופן שבו הוא מאוחסן, שכן אפילו הפולים המשובחים ביותר יכולים לאבד את הקסם שלהם אם מטפלים בהם בצורה לא נכונה. החיפוש אחר הקפה המושלמת מתחיל הרבה לפני שהוא מגיע למבשלת הבירה שלכם; זה מתחיל באחסון.

החלבי
בלוג

כיצד לבחור את הקייטרינג החלבי הכשר המושלם לאירוע הבא שלך

בחירת הקייטרינג החלבי הכשר האידיאלי לאירוע שלכם היא לא רק סיפוק הרעב – זו מחווה של כבוד כלפי המסורת ומחויבות לצרכים ולהעדפות התזונתיות של האורחים שלכם. בין אם אתם מתכננים בר מצווה, סעודת חתונה או אירוע עסקי, הצעת מזון השומר על חוקי הכשרות היא ביטוי עמוק של כבוד והכלה. דמיינו את התענוג על פניהם של האורחים שלכם כשהם מתענגים על בלינצ'ז גבינת גורמה וקינוחים עשירים וקרמיים, בידיעה שכל ביס מענג עומד בסטנדרטים תזונתיים מחמירים.

מטבח איטלקי
בלוג

מדוע המטבח האיטלקי כובש את לבבות הישראלים? סודות מאחורי הקלעים

צאו למסע גורמה בלב ישראל, שם האמנות הקולינרית האיטלקית שוזרת את קסמה במרקם של סצנות האוכל המקומיות. יש פיתוי בלתי מעורער סביב המטבח האיטלקי ששובה את נפשם של חובבי אוכל ברחבי העולם, והישראלים אינם יוצאי דופן בתופעה זו. דמיינו את הרחובות ההומים של ירושלים ותל אביב, שבהם ניחוחות של פיצה טרייה ורטבים לפסטה מבעבעים מתערבבים באווירה של מסורת קולינרית עתיקת יומין וחדשנות.

הפיתוי הבלתי ניתן לעמוד בפניו של מגשי פירות: האירוע האולטימטיבי חיוני

מגשי פירות הפכו לחלק חיוני בכל אירוע, בין אם זה מפגש תאגידי או חגיגה חברתית. אין להכחיש את המשיכה של המבחר התוסס והמרענן הללו, מכיוון שהם לא רק מוסיפים נופך של אלגנטיות לאירוע אלא גם מספקים אפשרות בריאה וטעימה לאורחים.