קרדיט תמונה: freepik

פורל הדן של קיבוץ דן- חוויה על חושית של טעמים

אם תהיתם מהו טעם דג אמיתי ואיכותי באמת, אנו מזמינים אתכם לטעום את דגי הפורל של קיבוץ הדן. דגי הפורל של קיבוץ דן גדלים בחוות דגי הדן שמתפקדת כחווה מעבדת ומשווקת, כמפעל גידול הדגים הגדול והטוב ביותר בארץ. בחוות הגידול של קיבוץ דן עושה הצוות לילות כימים על מנת לספק ללקוח, וכן כמובן לרשתות השיווק וההפצה, את הדגים האיכותיים והטריים ביותר, ולא פחות. בין היתר, שם הצוות דגש על גיול מיטבי, זאת החל משליית דגי הדן ממי הנחל, עד הגעתם לחנויות המובחרות, ולבסוף- עד פריסתם על צלחתכם. חוות דגי הדן של קיבוץ דן עושה חיל בגידול דגים עוד משנת 1939, בפרט דגי פורל נהדרים, שטעמם ואיכותם מדברים בעד עצמם.

 

קיבוץ דן- עולם של של גידול דגים טריים ואיכותיים

קיבוץ דן מתפקד כיום כחווה מעבדת ומשווקת, מהגידול ועד הצלחת. הקיבוץ וצוותו בפרט שם דגש רחב על גידול דגי פורל איכותיים וטובים, מהטעימים ביותר שתטעמו. שלא בכדי, נמכרים כמנות גם במסעדות הטובות ביותר במרכז ובצפון. ואיך הכל מתחיל? מאותה חווה מגדלת משווקת בקיבוץ, אשר מייצרת יותר מ-600 טון דגים טריים בשנה אחת. אין כל ספק, כי גם מספר הדגים המיוצרים, מעיד הוא בעצמו על הביקוש הגדול שבדגים האיכותיים הללו. הצוות של קיבוץ דן עושה פועלו עוד מימי טרום הקמתה של המדינה, ועד היום, וגאה להיות לאבן דרך קולינרית מדופלמת, בכל מחוזותינו.

החל מטעם, איכות וניקיון, ועוד איכויות רבות, דגי הפורל של קיבוץ דן הם הטובים ביותר עבור כל המשפחה, מבוגרים וילדים כאחד. בארוחת דגים אחת ירווה גופכם נחת ובריאות. דגי הפורל עשירים בסיבים תזונתיים מלוא החופן, וכן ערכים נוספים כמו ברזל, אומגה 3, אומגה 6 ועוד דברים טובים.

עבור כל ארוחה- דגי הפורל שלנו הם הפיתרון המושלם. מי מכם שמעוניין בסעודת מלכים- ללא ספק ימצא זאת בדגי הפורל, אשר גמישותם כמרכיב במתכון מאפשרת הנגשת קשת של טעמים וניראות בכל ארוחה מחדש. ואילו, עבור הילדים, מדובר בפיתרון הקליל והנוח ביותר, שכן, דגי הפורל ידועים במיעוט העצמות שבהם. לכן, כל שתצטרכו לעשות הוא- לנקות, תבנית בתנור, ולהגיש בתיאבון. ככלל, דגי הפורל יתאימו לכל סוגי המתכונים, מהקלים ביותר ועד המורכבים ביותר.

 

הביס הטוב ביותר שארוחת דגים יכולה לספק- פורל הדן

דג פורל הדן הוא המילה האחרונה כשמדברים על טעם ואיכות דגים טריים. לא בכדי, התמחותו של קיבוץ דן היא בגידול דגי הפורל, שכן, ההשקעה בגידולם היא כאיכות טעמם. חוות דגי הדן בקיבוץ דן פועלת 24/7 על מנת לייצר את הדגים הטובים ביותר. קיבוץ דן נותן משנה תוקף לחקלאות הישראלית במלוא הדרה, ומעניק עושר רב של טעמים לכל לקוח, מפיץ ומשווק.

שתפו פוסט זה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

ליצירת קשר מוזמנים להשאיר פרטים

קייטרינג לחתונה
בלוג

כל מה שצריך לדעת לבחירת קייטרינג לחתונה

כשזה מגיע לתכנון חתונה, אחד המרכיבים הכי מכריעים שיכולים להעצים את החוויה כולה הוא הקייטרינג. ממנות פתיחה מעוררות תיאבון ועד למנות העיקריות המיוחדות והקינוחים המושקעים, קייטרינג איכותי יכול להשאיר את הרושם הנכון על האורחים שלכם.

צלחות יוקרתיות
בלוג

אירוח אלגנטי: צלחות יוקרתיות לשבת וחגים

בכל הנוגע לאירוח אורחים לארוחות שבת או חגיגות החגים, יש צורך בכלי האוכל הנכונים. הצלחות היוקרתיות שלנו מעוצבות מתוך מחשבה על אלגנטיות ותחכום, מה שהופך אותן למושלמות לכל אירוע. בין אם אתם מארחים מפגש קטן או מסיבה גדולה, הצלחות הללו ירשימו את האורחים שלכם ויגבירו את סידור השולחן שלכם.

קפה
בלוג

שמירה על טריות ואיכות: הדרך הנכונה לאחסון קפה טחון

בוקר מושלם מתחיל עם ניחוח של קפה טרי הנישא באוויר, טקס אהוב על רבים ברחבי העולם. עם זאת, הדרך מפולי הקפה לספל הבוקר שלכם רצופה בצעד מכריע אחד שחובבי הקפה מתעלמים ממנו לעתים קרובות – אחסון נכון של קפה טחון. המהות של הקפה טמונה לא רק בחליטה שלו אלא באופן משמעותי באופן שבו הוא מאוחסן, שכן אפילו הפולים המשובחים ביותר יכולים לאבד את הקסם שלהם אם מטפלים בהם בצורה לא נכונה. החיפוש אחר הקפה המושלמת מתחיל הרבה לפני שהוא מגיע למבשלת הבירה שלכם; זה מתחיל באחסון.

החלבי
בלוג

כיצד לבחור את הקייטרינג החלבי הכשר המושלם לאירוע הבא שלך

בחירת הקייטרינג החלבי הכשר האידיאלי לאירוע שלכם היא לא רק סיפוק הרעב – זו מחווה של כבוד כלפי המסורת ומחויבות לצרכים ולהעדפות התזונתיות של האורחים שלכם. בין אם אתם מתכננים בר מצווה, סעודת חתונה או אירוע עסקי, הצעת מזון השומר על חוקי הכשרות היא ביטוי עמוק של כבוד והכלה. דמיינו את התענוג על פניהם של האורחים שלכם כשהם מתענגים על בלינצ'ז גבינת גורמה וקינוחים עשירים וקרמיים, בידיעה שכל ביס מענג עומד בסטנדרטים תזונתיים מחמירים.

מטבח איטלקי
בלוג

מדוע המטבח האיטלקי כובש את לבבות הישראלים? סודות מאחורי הקלעים

צאו למסע גורמה בלב ישראל, שם האמנות הקולינרית האיטלקית שוזרת את קסמה במרקם של סצנות האוכל המקומיות. יש פיתוי בלתי מעורער סביב המטבח האיטלקי ששובה את נפשם של חובבי אוכל ברחבי העולם, והישראלים אינם יוצאי דופן בתופעה זו. דמיינו את הרחובות ההומים של ירושלים ותל אביב, שבהם ניחוחות של פיצה טרייה ורטבים לפסטה מבעבעים מתערבבים באווירה של מסורת קולינרית עתיקת יומין וחדשנות.