לביבות תירס ובצל

לביבות תירס תמיד מתקבלות בברכה אצלי, אישית אני מכינה אותן שנים ותמיד בטעמן הן מזכירות לי את החטיף היחידי אותו אני אוהבת הוא אפרופו.
הפעם כאשר הכנתי את המתכון החלטתי להוסיף מעט למתכון הבסיסי שלי והשינוי בא לביטוי בהקצפת הביצים והוספת בצל ירוק קצוץ. לגבי מרקם האני אוהבת את גרגירי התירס טחונים היטב אך כמובן מי שאוהב מרקם גס יותר שיעבוד בפולסים עד שיגיע למרקם הרצוי.
אם אתם רוצים להכין את הלביבות מראש תוכלולחמם אותן לפני ההגשה בטוסטר אובן.

רוצים כאלה לביבות?

אז למה אנו מחכים?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.