עונת הטיגונים: חלק ב'

דונאטס בציפוי שוקולד וסוכריות. צילום: רחלי קרוטבהמשך לפוסט הטיגונים של שבוע שעבר, הנה המתכון השלישי שהכנו יחד, רחלי ואני, במסגרת טירוף-החנוכה שלנו. חוץ מסופגניות מהירות מושלמות וצ'ורוס מלוחים שאתם פשוט חייבים לנסות, הכנו גם דונאטס קטנים ומתוקים עם בצק רך ונעים לעבודה, שציפינו בשוקולד וסוכריות, ממש כמו שילדים אוהבים. את העיגולים הפנימיים של הדונאטס החלטנו לטגן כרגיל ולהכין מהם דונאט-פופס! נעצנו […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.