עוגת שוקולד עם קרם לימון ותותים

עונת תותים מתקרבת לסופה, ובשבועות הקרובים אני מתכוונת להיפרד מהם עם כמה שיותר מתכונים מתוקים וטעימים. האמת היא שהעוגה שאני מציעה לכם היום ברובה קשורה לפרידות וגעגועים, שהם חלק בלתי נפרד מגלגל החיים. ואם הייתי צריכה להגדיר את טעמם, הייתי אומרת שהוא חמוץ-מתוק.
חמוץ-מתוק בדיוק כמו קרם לימון צהבהב שהופך את עוגת השוקולד הפשוטה הזו לכל כך רכה, עסיסית ומיוחדת. הקרם עשוי מלימונים קטנטנים ומלאי מיץ שהבאתי מהטיול בהודו. כל פעם שהייתי פותחת את המקרר, הם נצנצו כמו ערימת מטבעות זהב ריחנית, ולקחו אותי לרגע חזרה לחופים ושווקים של גואה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.