פרפה נוגט עם פירות יער

מועדים לשמחה♥


הקינוח הזה היה הצלחה אצלנו בחג….העתקתי לכם את המתכון בדיוק כמו שהיה בגליון "על השולחן" אני שיניתי כי אני תמיד אוהבת לשנות 🙂 לא הכנתי נוגטין ולא רוטב פטל ועדיין זה היה טעים ביותר. לא לפחד מכך שהביצים לא עוברות אפיה…..הדבש הרותח למעשה מפסטר אותן! והסיכון בביצים הוא בכלל בחלמון:) אז תהנו. מועדים לשמחה♥

    לנוגט קפוא:
    • 170 גרם (1/2 כוס) דבש

    (קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

    סגור לתגובות.