קציצות כרישה ותפוחי אדמה עם מוצרלה!

התמונה של ‏מאיה יעקב‏.

את המתכון הזה אתם יכולים להכין עם כל גבינה קשה לטעמכם….או ללא גבינה ואז הקציצות פרווה.
הן קלות קלות וטעימות♥

בסיר לבשל 3 תפוחי אדמה עד שהם מוכנים…לסנן לקרר ולקלוף
בסיר אחר להרתיח 5 כרישות ,נקיות ושטופות…ולבשל עד שהן רכות.ולסחוט היטב מנוזלים
את תפוחי האדמה והכרישה לטחון יחד…….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.