אספרנסה – אגדה של מקום

כמה פעמים יצא לכם להיות מעורבים בהכנת המרכיבים למנה שלכם במסעדה?
בודדים המקרים בהם הסועדים עצמם קוטפים להם את התבלינים שהם אוהבים מערוגות תבלינים טריים או מלקטים חליטות תה שונות הגדלות במסעדה.
בירושלים יש מקום כזה. קוראים לו אספרנסה.
הזדמן לי להגיע לאספרנסה, לראות במו עיני את האגדה הקולינרית החדשה של השף משה בסון הירושלמי.

את משה בסון (השף והצמה הארוכה) הכרתי קודם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.