גלידת מנגו מעלפת

מהר מהר לפני שיגמר, ותוך כדי ניצול שפע המנגואים שהנחית עלי העץ בגינה, הכנתי גלידת מנגו נהדרת.

אני הכנתי אותה בתבנית עוגה יפיפיה אך כמובן שניתן להכין אותה בכל כלי שתרצו, הכל מתבנית מאפינס חד פעמית וכלה

בכל תבנית אחרת שיש לכם.

הגלידה נשמרת זמן רב במקפיא כך שבהחלט אתם יכולים להכין אותה גם לחג זמן רב מראש וכמובן להגישה רק אחרי שהיא

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מטבחונט. הבלוג של דפני - מתכונים סיפורים ועוד )

סגור לתגובות.