פולפו ועוד דגים שעלו ברשת

שבוע הספר העברי מתחיל היום. מושגים, כמו למשל "עם הספר", נשכחו כבר מזמן, מתחת לערימת מבצעי ה-3, 4 או 7 ב-100 והשבוע הפך ל-10 ימים. בכל זאת, אני רוצה למליץ לכם על ספר אוכל מקסים ביופיו. נכון, הוא אינו עברי, אבל אנחנו הרי חיים בכפר הגלובלי – Polpo, A Venetian Cookbook (Of Sorts) הוא ספר של מסעדה לונדונית העונה לאותו שם, אותה חלם וגם הגשים אדון שהתאהב בוונציה ובאוכל שלה. ההתמחות של אוכל ונציאני היא בפונלטה (מצד היבשה) ובפירות ים והדגים (מצד הים), אבל כמובן שמקומה של הפסטה לא נפקד. הספר הוא המהות של הבישול האיטלקי – פשטות, חומרי גלם איכותיים וטעם…..

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הגרגרנית )

סגור לתגובות.