cremeux

cremeux או קרמו,זהו קרם שוקולד אך לא רק,שלקוח מהמטבח הצרפתי ויכול לשמש לשלל קינוחים.
הקרמו הוא קרם רך,עשיר ונעים שאפשר לשכללו למגוון טעמים.

בקינוח הנ"ל מעבר לשאר הדברים מסביב ישנו את הטארט שוקולד  שהוא למעשה הקרמו שיושב על בצק פריך אפוי.
הקרמו עשוי סך הכל מקרם אנגלז שזה קרם וניל מועשר בשוקולד וחמאה,במקרה הזה גם עם ג'לטין שיהיה יציב ונוח לחיתוך.
אפשר להוריד את הג'לטין ולזלף לכוסות בתוספת גלידה,פירות וכו'.
אפשר להניח את הקרם בפורמה בצורה הרצויה,להקפיא ולשחרר מהתבנית….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.