אלו גובי- תבשיל תפוחי אדמה וכרובית בסגנון הודי

אלו גובי הוא אחד התבשילים המוכרים ביותר במטבח ההודי.
בהינדי: אלו- תפוח אדמה, גובי- כרובית

הוא פשוט, טעים ובסיסי ביותר.
פתאום התחשק לי הטעם הזה, אז הכנתי לנו

חומרים

שמן קוקוס
בצל בינוני- גדול
פיסת ג'ינג'ר נאה
4-5 שיני שום (או יותר)

עגבניות מרוסקות (ללא תוספות, סוכר ומשמרים למיניהם)- או- עגבניות טריות אם רוצים
4-5 תפוחי אדמה
כרובית בינונית
תבלינים: זרעי חרדל, זרעי כוסברה, מלח, פלפל, אבקת קארי, הל טחון, קנמון טחון, ציפורן טחונה (אפשר גאראם מסאלה במקום או בתוספת), פלפל חריף לפי הטעם ומידת החריפות הרצויה
עלי כוסברה- אופציונלי

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל, מגרדים את הגי'נג'ר או חותכים קטן קטן, קוצצים את השום קטן.
מחמ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.