חזה עוף בתנור לעצלנים

אני שמה לב שהרבה מהמתכונים שלי הם פשוט נסיון למצוא את הדברים הכי קלים ופשוטים שאינם דורשים יותר מדיי השקעה במטבח.
אני יודעת שזה נראה כאילו זה בדיוק ההיפך, אבל בפועל אם תבדקו את רוב המתכונים פה בבלוג, רובם דיי פשוטים…





כך גם חזה העוף הזה.
אני בד"כ קונה חזה עוף ואז חותכת נתחים קטנים ואו מקפיצה, או מכינה בתנור, או משלבת בתבשיל כזה או אחר.
הפעם התעצלתי ממש ולא התחשק לי לעמוד ולחתוך מראש.
אז הנחתי בקערה, שפכתי מעל מרינדה ושיגרתי לתנור שחומם מראש לכ-25 דקות




אחרי שחזות העוף במרינדה יצאו אני יכולה לחתוך ממש בקלות, או לתת לכל אחד נתח ושהם יחתכו בעצמם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.