פשטידת בטטות ותרד, בלי קמח כמובן

אמא שלי מכינה משהו דומה 
גם אני מכינה כל כמה זמן משהו דומה
אולם כשמטופלת שלחה לי את הסרטון הזה זה היה נראה כ"כ מזמין ושוב עשה לי חשק, כאילו מעולם לא הכנתי את זה
זה תמיד כיף, לקבל השראה למשהו שאני כבר עושה הרבה פעמים- מחדש

חומרים

2 בטטות בינוניות
2 כפות שמן זית
חופן עלי תרד- בין חצי לחבילה שלמה
5-6 ביצים (לא נורא אם חסרה אחת)
חבילת שמנת להקצפה (38% שומן), אפשר קצת פחות גם

3-4 כפות גבינה מגורדת (אני אוהבת את הנועם ללא החומרים המשמרים, אפשר גם מוצרלה או קשקבל)- אופציונלי, לטעמי משדרג
במתכון המקורי יש עגבניות מיובשות, לא היו לי אז הכנסתי במקום חופן עלי בזיליקום קצוצים
מלח, פלפל, אגוז מוסקט, אבקת שום/ שום…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.