פאי אננס וקוקוס

אחרי המתכון של הסלט,קבלו מתכון למשהו מתוק..צריך איזון בחיים 🙂
פאי עם שילוב טעמים משגע.

בצק פריך:

300 גרם קמח
200 גרם חמאה שאני מגררת בפומפיה לחתיכות קטנות
100 גרם סוכר
1 ביצה

מערבבים קמח עם סוכר
מוסיפים את החמאה  ולשים לפירורים . מוסיפים את הביצה ולשים הכל לכדור . מרדדים ומניחים  בתבנית ושומרים במקרר כשעה או  כל הלילה או במקפיא.

אם עושים בתבנית גדולה, צריך אפיה עיוורת ….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.