קרם ברולה נוטלה

עוד לפני שהתחלתי ללמוד בקורס הקונדיטוריה (אי שם לפני 14 שנה בערך), ממש אהבתי להכין (ולאכול) קרם ברולה. הייתי מנסה מתכונים שונים בכל פעם, מביאה את הקינוחים לארוחות משפחתיות ומתלהבת מהשריפה וקרמול הסוכר אל מול עיני האורחים המשתאים. קרם ברולה הוא ללא ספק אחד הקינוחים שאני אוהבת עד היום, אבל ממעטת יחסית להכין אותו, בעיקר […]

הפוסט קרם ברולה נוטלה הופיע ראשון בעוגיו.נט

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.