תבשיל כרוב ושומר בסגנון הודי

אוכל הודי אני מאד אוהבת.
לא כולם פה אוהבים חריף, אז אני יכולה להכין את האוכל בסגנון למעט החריפות. כלומר, להשתמש בכל התבלינים, בהקפצת זרעי תבלינים בתחילת הבישול וכו'.

הנה מה שיצא לי יום אחד- שילוב של רצון להוסיף עוד מנה ל"סירי לידה" שהכנתי למשפחות בישוב ומה שהיה במקרר 😉

חומרים

שמן קוקוס/ זית
זרעי חרדל (אפשר ב-2 צבעים), זרעי כוסברה, זרעי כמון
ג'ינג'ר ושום קצוצים (הכינותי מראש ויש לי בפריזר, אולם אפשר פשוט לקצוץ על המקום)
1/2 כרוב לבן
מלח (אפשר מלח מתובל כזה למשל גם), כורכום (אם רוצים חריף, זה המקום להוסיף)
אופציונלי: היו לי כמה שומרים אפויים שנותרו מהחג האחרון, הוספתי אותם גם
1/2 צרור פטרוזיליה
אופציונלי: …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.