‫קאפקייקס אגסים מקורמלים וגבינת קממבר עם זיגוג יין לבן‬

‫זוכרים שבסיום סדנת האפייה של "סוגת" אצל ארז קומרובסקי כל בלוגר קיבל "שקית הפתעה" עם מצרכים, שמהם הוא צריך להמציא מתכון? בחבילה שהגרלתי היו קמח כפרי, קמח עוגה, אגסים, קממבר, שמרים, סוכר חום ואבקת סוכר, ולקחתי גם קמח חלה, כדי שאוכל להתנסות בו גם כן. הגלגלים בראש התחילו להסתובב…. מה אכין? במחשבה ראשונה היה נראה […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫פשוט מבשלת‬ )

סגור לתגובות.