כשהשוקולד הגיע למטבח

שילובים מתוקים בין שוקולד למנות דג\בשר וכו' הם כבר לא הצעקה האחרונה.
במטבח כבר מזמן "גנבו" לקונדיטוריה מרכיבים שלהם וגם להיפך,בקינוחים משלבים ירקות,כמהין ועוד.
במטבח שימוש בפירות,קרם פטיסייר,מרנג,ריבות ושוקולד הם לא מילה גסה.

אז טבעי שהתחשק לי לעשות קרם שורשים עם שוקולד לבן שלשניהם אותו צבע ומרקם וכל אחד מהם מכבד את השני ולא משתלטים זה על זה,ההרגשה היא טעם אדמתי של השורשים עם סיומת מתקתקה של שוקולד לבן.
אל הקרם שידכתי סינטה מיושנת היטב יחד עם רוטב אגוזי לוז מאגוזי לוז שנטחנו תוך כדי חימום לזמן ארוך בכדי להוציא את השמן הטבעי שלהם ולהפוך למחית אגוזים ארומטית שעורבבה עם ציר בקר ומעט סילאן.דובדבנים ונ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.