תוספת מושלמת-בצל ממולא אורז


למרות שזה לא ממש ניכר בבלוג, בנוסף לאפייה, יש לי בלב פינה חמה מאד לבישול.
לאחרונה , בגלל הלחץ של הלימודים והעבודה מצאתי את עצמי בעיקר אופה, ולא ממש נשאר לי זמן לבשל. משהו באפייה יכול להיות מאד קצר ומהיר, ובזמן שהדברים בתנור אפשר להספיק מיליון דברים אחרים וגם לשטוף את כל הכלים.
בבישול יש משהו טקסי. חיתוך, טיגון, אידוי, והמתנה ארוכה, בה חייבים להישאר ליד הסיר ולוודא שכלום לא נשרף או עולה על גדותיו.השקעה כזאת, מכל הלב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בלוג אוכל וצילום מזון | טולטולים )

סגור לתגובות.