קלאסיקה ישראלית מחודשת

או: עוגת גבינה פירורים עם שוקולד לבן ותותים
  


עוגת גבינה פירורים עם תותים ושוקולד לבן
 
עוגת גבינה פירורים היא ללא ספק אחת העוגות הכי ישראליות שניתן להעלות על הדעת. את הגרסא הקלאסית והמאוד מוצלחת שלה כבר פרסמתי בעבר ולא טרחתי להסתיר את האהבה הגדולה שלי אליה. לעוגה הזאת יש מקום של כבוד ברפרטואר האוכל הישראלי וכמעט לא ניתן לחשוב על אפייה ביתית ישראלית קלאסית מבלי להזכיר אותה. 
אבל עם כל הכבוד לקלאסיקות ישראליות מסורתיות ומוצלחות, בכל עוגה ובכל מתכון יש מקום לשינויים, גיוונים ואינטרפטציות אישיות. גם בעוגת הגבינה פירורים הקלאסית. המתכון האלמותי הזה הוא קרקע פוריה להוספה של טעמים ומרקמים אהובים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.