המרובעים לשלטון

או: בראוניז שוקולד מריר וגבינה עם שוקולד לבן ומוקה
בראוניז שוקולד מריר וגבינה עם שוקולד לבן ומוקה

יש משהו בעוגה שחותכים אותה למרובעים שהופך אותה למשהו אחר. קצת קשה להסביר את זה, אבל אתם בטוח מבינים למה אני מתכוונת. זה נראה שברגע שאופים את אותה העוגה בתבנית מרובעת במקום בתבנית עגולה וחותכים אותה לריבועים במקום למשולשים, היא הופכת פתאום לפחות מחייבת. לפשוטה יותר. אולי זו דווקא העובדה שהריבועים נתפסים כקטנים יותר מפרוסת עוגה סטנדרטית ולכן באים איתם פחות רגשות אשמה (לא שלי יש אי פעם רגשות אשם מעוגה או קינוח).

בכל מקרה, איך שלא תסתכלו על זה, יש משהו מרענן במרובעים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.