חביתת פטריות מקומיות

אנחנו מתארחים אצל חברים באוסטריה וקבלנו מהם פטריות מקומיות,  ביחד עם המלצה על חביתה או פריטטה

חומרים

בצל קצוץ
פטריות
פטרוזיליה קצוצה
שן שום קצוצה
מלח,  פלפל
ביצים לפי מספר הסועדים (אני הכנתי עם 6 לשלושה סועדים)

אופן ההכנה

במחבת מחממים חמאה/ גהי/ שמן קוקוס ומכניסים את הבצל.  מערבבים עד להזהבה ומוסיפים את הפטריות

נותנים להן להוציא את הנוזלים שלהן  במשך כמה דקות ואז מוסיפים את הפטרוזחליה,  השום והתבלינים ומערבבים עוד כמה דקות

מוסיפים את הביצים ומקשקשים

לפטריות האלה יש ריח נפלא וטעם שמזכיר משהו בין קנמון לציפורן לפלפל שחור.
אנחנו אכלנו עם שמנת חמוצה וסלט.  יאמי!

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.