הקניידלך ומרק עוף

פורסם ב-15 באפריל 2014, 21:26 במדור פסח
 
הפוסט הזה מוקדש לבני עומר שמתלונן שהקניידלך שלו קשים והמרק  לא טעים
מצרכים
חצי כוס מים חמים עם חצי כפית אבקת עוף או מרק עוף אמיתי
ביצה אחת
חצי כוס קמח מצה
חצי כפית אבקת אפייה
קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה
לערבב את הביצה
להוסיף בהדרגה חצי כוס מרק חם ולהמשיך לערבב
בסוף להוסיף את קמח המצה, אבקת אפייה, פלפל שחור גרוס,או פלפל לבן קורט אגוז מוסקט
לקרר את העיסה בטמפרטורת החדר כרבע שעה
כשהמרק רותח להכניס את הקניידלך 8 דקות  והן מוכנות לאכילה
יוצאים 9 קניידלך רכים וטעימים
מרק עוף אמיתי
כנפיים או כרעיים של עוף
1 בצל
גזר
חצי ראש כרפס עם קצת ענפים
רבע חבילה שמיר טרי
רב…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.