מאפה עם מלית תפוחי אדמה ופטריות – פירוג

כשהוזמנתי להשתתף בפעילות בלוגרים "המתכון הראשון שלי", לקח לי די הרבה זמן להחליט ממה באמת הכל התחיל אצלי. כי מה לעשות, אני לא בשלנית מלידה, נכנסתי למטבח בגיל מבוגר, וכשזה קרה ישר קפצתי לתוך עולם ממולאים ודגים חריפים, תוך דילוג מוחלט על יסודות ואבני דרך שרוב הבשלנים חווים במהלך הקריירה שלהם. תוכן הבלוג שלי היום הוא ב- 90% מתוק, אבל מי שעוקב אחריי מההתחלה יודע שהיו זמנים שהעליתי לא רק מתכוני ממתקים, אלא בעיקר של אוכל אמיתי למבוגרים 🙂 אומנם רק חלק קטן מהמתכונים האלה הגיע מהמטבח של אמא שלי, אבל כשמדברים על ההתחלות, זה חייב להיות משהו מהבית בו גדלים. ולמרות ששם ממש לא בישלתי, אבל כן אכלתי. היי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.