עוגת שוקולד רכה

עוגת פאדג', רכה מלאת שוקולד. בלי הרבה בלאגנים. בדיוק מה שצריך בחופשה הארוכה הזאת (עדיין , שלא תגמר לעולם 🙂 )

עם ריבת תותים וקצפת

עם ריבת תותים וקצפת

המתכון מסמית קיטצן
לתבנית קטנה , 18 ס"מ

ממיסים מאה גרם שוקולד עם מאה גרם חמאה , בנתיים מקציפים ארבע ביצים עם שלושת רבעי כוס סוכר (אני השתמשתי בחום בהיר , אבל אפשר לבן ) הקונספט הוא להקציף אותם לפחות חמש דקות , כי על זה העוגה "עומדת"….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.