חצילים מאודים בסגנון אסיאתי

    שמחה לשתף בפרויקט כיפי במיוחד שלקחתי בו חלק לאחרונה. סטיילינג למתכונים מעולים של נבחרת בלוגרים/ות יקרים/ות ומוכשרים/ות לרוטב בסיס של ״אסם״. הרוטב, שפותח על ידי השף עומר מילר, משדרג מאכלים ומתאים למגוון מנות וטעמים. הרוטב מכיל סילאן, פלפל שאטה, גרגירי חרדל, פלפל שחור ותבלינים אקזוטיים ואת המנות הנהדרות שהוכנו עם הרוטב ניתן לראות באתר בישולים כאן בלינק. לפרויקט הזה הכנתי גם מתכון משלי. המתכון הוא להכנת חצילים מאודים בסגנון אסיאתי עם רוטב הבסיס כמובן….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.