הבנתי איך נוצרו פשטידות הרועים

אני דיי בטוחה שמדובר במנת שאריות קלאסית.
לא חקרתי את זה, אולם זה ממש ברור לי.
הנה, מה שאני עשיתי עם שאריות לארוחת בוקר/ צהריים.
זו לא בדיוק פשטידת רועים, אולם תודו שזה קצת דומה…


נקניקיות אמיתיות (בלי חומרים למיניהם, בשר וזהו) נפרסו לעיגולים קטנים

התחבר אליהן תבשיל כרובית, שומר, בצל בתנור עם קצת ציר עצמות

גם עגבניה שנותרה מיותמת על השייש

2 ביצים משוקשקות התערבבו
גבנצ בלי חומרים משמרים ממעל והופ לתנור חם (180 מעלות) למשהו כמו 15-20 דקות

עד שהביצים "נעשו" והגבנצ הייתה מוכנה

יאמי!!!

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.