קרם שמנת בעוגת שמרים


מחלבות גד מרחיבה את קטגוריית הגבינה למריחה ומשיקה סדרת גבינות חדשה. "גבינת שמנת "ניו יורק"  רק 5 אחוז  ,שומן עשירה מאוד בסידן (400 מ"ג סידן ל-100 גרם), וכוללת 4 טעמים במתכון חדש: ירקות, טבעי, בזיליקום וזיתים. שלפתי את זו בטעם טבעי והכנתי קרם גבינה עשיר וטעים איתו מלאתי עוגת שמרים.   זהו מתכון מנצח לעוגת שמרים רכה ומעלפת שלא תפסיקו לישר.
המתכון לבצק מספיק לשתי תבניות אינגליש גדולות:
500 גרם קמח לחם או קמח לבן

1 כף (11 גרם) שמרים יבשים
 100
גרם חמאה מומסת, לא רותחת
150 מ"ל חלב
2  ביצים בטמפ' החדר
 1/2
כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל

 1/2
כפית מלח
במיקסר עם ו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: . )

סגור לתגובות.