ירקות בתנור עם שאריות ציר ושומן

אני נוהגת להשתמש שוב בשומן שנותר לי מאפיית בשר/ עוף/ נקניקיות וכו'.
ביומיום אני אוגרת אותו בכלי במקרר


ובכל פעם שצריכה לוקחת לי כמה כפיות/ כפות.
לתבשיל, מרק, ירקות בתנור…

הפעם, אחרי שהכנתי נקניקיות בתנור (אמיתיות, בלי כל מיני חומרים. רק בשר ותבלינים) נשארו נוזלים שומניים למיניהם. הוספתי להם קצת ציר וגם ירקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.