עוגת תפוחים – הפשטות בהתגלמותה

בהתחשב בבית שבו פירות בעוגה נחשבים לאסון נוראי בידי חצי מהאוכלוסיה (אילן מסרב להכיר בקיומה של הקטגוריה : עוגות פרי) יש בבלוג כבר יותר משלושה מתכונים של עוגות תפוחים שונות וכולן איך שהוא שונות מאד זו מזו וגם זו נותנת תוצאה שונה לחלוטין. אבל היופי האמיתי בה הוא חוסר ההשקעה. מזמן לא נתקלתי בעוגה שלא צריכה הקצפות המסות או הפרדות ביצים ועדיין יותר מענינת מעוגה בחושה, היא גם חסרת חמאה (שנגמרה באסון הסופגניות) ואפילו שמן אין בה (אבל כן שלוש ביצים), שזה כל כך הפתיע אותי שקראתי את המתכון שלוש פעמים, מוזר אבל כנראה אפשרי. יאללה, מיצאו בחור שיסכים לקלף ולחתוך והעוגה כבר מוכנה.

המתכון מסמיטן (אני מעוותת א…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.