טוויסט יפני

כן אפשר להכין אוכל אסיאתי מענג , בלי לבלות שעות מורטות עצבים במטבח .

זה אפילו יותר טעים ככה , עם הידיעה ש השקענו כמעט כלום ..

את המתכון ראיתי במדור אוכל של אהרוני , באיזה סוף שבוע . רק שם הוא הכין מהאורז קריספי רייז ועליו הניח ברוב להטוטנות , כל מיני דברים  .

מהפחד  שהכל  ייפול לי  וגם כי רציתי לפשט , יצרתי וורסיה משלי  שבהחלט נשענת על המתכון  וגם פי אלף יותר מהירה להכנה.

 

 

אורז עם פטריות שיטאקי ושימאג'י:




 

כדי להכין את המנה , צריך בישול מוקדם של האורז ואפשרות לתת לו להתקרר לגמרי ….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: soul food )

סגור לתגובות.