לחם בירה כפרי ונפלא – האינסטינקט העצוב שלי חזר

לחם בירה פשוט להכנה

אז אמנם רק לפני דקה כתבתי לכם 10 דברים שאתם לא יודעים עלי והבטחתי שהפוסט הבא יהיה בסוכות – אלא שקרה משהו בלתי צפוי בעליל שאני מוכרחה לשתף אתכם בו…
מה שכן, הפעם, בניגוד לפעם הקודמת – יש גם מתכון. מתכון פשוט מאוד ללחם בירה, עם טריק חביב שהופך אותו ליפה במיוחד.
שימו לב: הלחם הזה לא ממש תופח – הוא דחוס ונמוך. הוא יתאים לכיכר עגולה שייחתכו ממנה פרוסות צרות וארוכות. לשם מה פרוסות ארוכות וצרות?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: נחמה שובתת )

סגור לתגובות.