מאפינס פרג לימון

הכל התחיל בקריבינג לעוגת שוקולד, רכה ונעימה שאיננה בראוניז (מה יש לכם אתם מבראוניז ? זה המתכון הכי נצפה פה, אלוהים יודע למה) אז לקחתי את עצמי בידיים וניסיתי להכין "עוגת בוץ מיסיסיפי" רק עם בראוניז כבסיס ובלי אוריאו. מכירים את הרגעים האלה שאתם שמים משהוא חצי נוזלי בתבנית קפיצית שולחים למקרר ומבטיחים לעצמכם -זה יתקשה עד הבוקר ? אז זהו שלא, והקצפת שמרחתי מעל לא עזרה , אז שלחתי את העוגה התמימה לעבודה ולמקפיא. נו טוב אתם אומרים לעצמכם (את מה שאני אמרתי לעצמי , לפחות אני מקווה כי אם לא הדו שיח הזה נשמע ממש דבלי) פודינג חצי קפוא על בראוניז, מה יכול להיות רע ? יכול גם יכול!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.