קרם מרק עדשים אדומות מארבעה מרכיבים

טוב, אני מכינה המון
מרקים. זה קצת בעיה כי אני לא יודעת כבר על מה אפשר לכתוב בהקדמה למתכון. כבר
ציינתי את ענייני החורף והקור, את הצד הבריאותי של המרקים ואת הקלות הבלתי
נסבלת
של הכנתם. מה עוד? מה אוכל לחדש? אני אחשוב בפעם הבאה ובינתיים קבלו מרק
מעולה שמכינים מארבעה מרכיבים עיקריים בלבד, לא כולל תבלינים ומעט שמן לטיגון….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.