אבוקדו וליקריץ

בבית ספר תדמור לימדו אותי שמרק אבוקדו  נחשב על תקן מרק ישראלי רשמי,
אצלי מרק אבוקדו הוא בתקן אסייתי-חלב קוקוס,למון גראס וג'ינג'ר רק מחמיאים לירק עם הטעם הנייטרלי שלו שאף יכול להתאים לקינוחים,כדוגמת גלידה או סורבה וגם קרם מתקתק.
למרק אבוקדו שידכתי גם כן ליקריץ קצוץ להוספת מימד נוסף,קוביות סלק ונענע.
2 אבוקדו
1 למון גראס
כף ג'ינג'ר קצוץ
2 כפות יוזו
100 מ"ל מיים מינרלים
פחית חלב קוקוס
מלח
טוחנים הכל בבלנדר,מסננים ומקררים היטב.
מגישים בכוסות יחד עם ליקריץ קצוץ,קוביות קטנטנות של סלק טרי ורצועות דקות של נענע.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.