שניצל אפוי- או- שניצל לעצלנים

אני הכי אוהבת מתכונים לעצלנים, כי על אף שאני מבשלת המון, כל יום, באמת לא מעט- עדיין, אני מעדיפה להכין דברים ממש פשוטים ולא כאלה שלוקח הרבה זמן להכין אותם.

וילדים אוהבים עוף, אני פחות וחושבת שתנאי החיים של תרנגולות בארץ הם מאד בעייתיים. לכן מעדיפה לקנות מעט עוף, ואם כבר אז ללא אנטיביוטיקה או אורגני (וזה יקר!). וממילא בעוף יש יותר מדיי אומגה 3 ופחות מדיי רכיבים תזונתיים. אז זה באמת משהו של מדיי פעם ולא יומיומי וקבוע….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.