פאי פילו, בשר וירקות

פאי בשר וירקות פאי טעים וקל להכנה. תוספת חגיגית לשולחן. המרכיבים לתבנית בגודל 30X20  5 כפות שמן קנולה 1 זוקיני, חתוך לקוביות 1 בצל, קלוף וקצוץ 2 שיני שום, קלופות וכתושות 2 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות 3-2 גבעולי סלרי, פרוסים דק 250 בשר בקר טחון 1 קופסה ( 400 גרם') עגבניות מרוסקות ¼ כוס מים מלח, פלפל שחור 1 כפית אורגנו מיובש 2-1 עלי דפנה 2 כוסות אפונה קפואה, מופשרת ( חלוטה במים רותחים לכדקה) 3 עלי פילו מופשרים שמן להברשת עלי הפילו 1 ביצה, טרופה לציפוי: שומשום ההכנה מחממים את התנור ל-180 מעלות. מחממים כף מהשמן במחבת רחבה ומוסיפים את קוביות הזוקיני, מטגנים כ-3 דקות, עד הזהבה קלה, מוציאים ומניחים…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.