ניוקי ממולא

על ניוקי טוב לא צריך להכביר במילים וגם לא צריך לתת מתכון, מספיק לשוטט באתרים הנכונים ולמצוא אין ספור מתכונים לניוקי שכולם דומים ואף זהים, שבסיסם תפוח אדמה אפוי, שליש קמח מכמות התפוח אדמה, ביצה ומלח, לא מסובך,
ז"א-
1 קילו תפוח אדמה אפוי נקי מקליפה
350-300 גרם קמח
1 ביצה
10 גרם מלח

אז הנה, הבאתי לבסוף מתכון. אם מקפידים נכון, התפוח אדמה אפוי ומיובש מנוזלים, ערבוב זריז של המרכיבים וגלגול מהיר של התערובת לכדי ניוקי בעודו חם אז זכיתם לכופתאות נעימות, כיפיות שילכו עם שלל תוספות

אז לא צריך להכביר במילים על ניוקי, אבל… על ניוקי ממולא, דווקא כן,כי מה     
 יותר טעים מניוקי שמכיל בתוכו כבר…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.