עוגת שוקולד עם פטל וחמאת בוטנים

אני חושבת שזה הפך למסורת האישית שלי להכין עוגות שאני הכי אוהבת בשתי גרסאות: רגילה וטבעונית. בד"כ אני מתלהבת מקינוח כלשהו ומנסה להמציא לו אח תאום טבעוני, אבל הפעם התהליך היה הפוך. הכנתי קודם את עוגת השוקולד-פטל הטבעונית, ורק אחרי זה חשבתי שיהיה נחמד ופיר להכין גם אחת מושחתת לא פחות, אבל עם קמח, חמאה, ביצים וכל שבאנג. 
כי לא נמאס לי מהשילוב שוקולד-פטל. וכי בקרוב מאוד מגיע ט"ו באב, וזו סיבה מצוינת לפנק אנשים אהובים בעוגה שוקולדית עסיסית עם פטל, בגוונים חום-אדום, כולה חושנית ונוטפת אהבה ותשוקה.
היא גבוהה ומרשימה, יפהפיה, ודי פשוטה להכנה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.