ה-ארוחה של יומי

 תכירו את יומי,ג'ינג'י חם מזג,בעל תשוקה לאוכל וגם אחד הסו שפים במסה.
השבוע הגיע יומי למסעדת קולוני בירושלים מתוך פרוייקט של מדריכו ,מיכאל כץ,מהקורדון בלו שיצר לכבוד 6 שנים למסעדה ארוחות בניצוחם של שפים צעירים בכדי לשפוך את יצירתיהם לקהל הרחב.
כך יומי מצא עצמו במטבח צפוף מתפקד כשף על מטבח,עם תפריט בן שש מנות לשולחן אבירים רחב של 50 איש.
אני שבאתי לחלוק כבוד ולטעום את פרי יצירתו,נשנשתי את הבריוש הטעים שהכין עם בצל מעושן ובשר פריך בתוכו שנוגב עם חמאה.היין נשפך כמו מיים  עוד לפני שהגענו למנה הראשונה.

 כדור אננס נוזלי בציפוי חמאת קקאו,נוזל ליקריץ וסוכרית קופצות הייתה הפתיחה המרעננת ששוטפ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.