טארט מנגו, פסיפלורה ושקדים

טארט מנגו, פסיפלורה ושקדיםבחודשים האחרונים גיליתי כמה אני אוהבת מנגו. זה לא שלא הייתי אוכלת מנגו לפני, או שאי פעם סירבתי לחתיכת מנגו כתומה ועסיסית, אבל השנה סוף סוף קלטתי כמה מדובר בפרי פשוט גאוני ומושלם לקיץ. הוא קר, מתוק, רך ועסיסי בטירוף – וללא ספק הפך לאחד הפירות האהובים עלי ביותר. הטארט הבא משלב טעמים קיציים במיוחד, […]

הפוסט טארט מנגו, פסיפלורה ושקדים הופיע ראשון בעוגיו.נט

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.