עוגיות סנדוויץ' חמאת בוטנים, פתי בר ושוקולד

מתי התחלתי לאפות לראשונה?

אני.. אני לא לגמרי בטוחה.

בניגוד לרבים וטובים, אין לי זכרונות מגיל צעיר של ימים שלמים במטבח עם אמא או סבתא. מקסימום בראוניז פעם בכמה זמן עם אחותי.

זכור לי שהבאתי עוגה ליום האחרון של התיכון (עוגת קרמבו, אם אני לא טועה), ואחר כך התחלתי להיכנס לזה די חזק בתקופת הצבא — לא משנה כמה אנסה להדחיק, לא אצליח לעולם לשכוח את מאפינס התפוזים במרקם אבנים שהכנתי

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Morcake )

סגור לתגובות.