סשימי, עלי קארי וכו'

הי…חזרתי… מה לעשות שלפתוח מסעדה דורש הרבה מאמץ והשקעה.

אז בפינתנו היום נספר על מנת הסשימי שלנו במסעדת מריפוסה, שהמיוחד בה הוא השמן עלי קארי, שמן מתובל, ארומטי, מעניין ומיוחד מאוד, שמרים את המנה לגבהים.

עלי קארי מגיעים מעץ הנפוץ בהודו וכמובן שונים מטעמם מתבלין הקארי המוכר.
לרוב משתמשים בהם כטריים או מטוגנים לתוך תבשילים למינהם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.