כנפיים ברוטב צ׳ילי שום

לפני כשבועיים הוזמנתי לסדנת בישול של בלוגרים מטעם חברת יד מרדכי (מקבוצת שטראוס) שהתקיימה באקדמיה של בולטהאופ בתל אביב. מיכוון שאני מאוד אוהבת סדנאות בישול החלטתי להצטרף ולמען האמת הייתי בטוחה שמדובר בסדנת בישול שתעסוק במתכונים עם דבש לרגל ראש השנה (כי בזמן שהיינו עסוקים מאוד באוגוסט מסתבר שראש השנה כבר מגיע…). בסדנה שיתפו אותנו כי יד מרדכי משיקים סדרת מוצרים חדשה שכוללת רטבים לבישול, מיץ לימון ומיץ ליים. את סדרת הרטבים פיתח השף יניב גור אריה והיא כוללת 4 סוגי רטבים העשויים ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים והמותאמים לחיך הישראלי. בין הרטבים ניתן למצוא רוטב צ׳ילי שום, מנגו קארי, טריאקי רימ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.