מרק עגבניות עם לוביה וקבנוס בסגנון איטלקי

החורף בעיצומו. השמש אומנם יוצאת פה ושם מבעד לעננים אבל ממש לא
מחממת, אפילו לא את דוד השמש שלי. זה הזמן של בויילרים ותנורים, סמיכות פוך, שכבות
על גבי שכבות של בגדים ארוכים ואוכל חם ומנחם. לא נותר אלא להמשיך את מרתון
המרקים. בואו נודה שזה עדיף על מרתון הסופגניות שגמר שהכניע אותנו בשבוע
שעבר.
הפעם הכנתי ווריאציה למרק איטלקי מפורסם עם שעועית ופסטה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.