קוראים לו שמו ויש לו אוצר

מיקי שמו חובק ספר מתכונים חדש דנדש.
למיקי שמו שמור מקום מכובד מאוד בקולינריה הישראלית. אין צורך להמליץ עליו לאף אחד, הוא עושה זאת יותר טוב מכולנו. לפני כמה שבועות קראתי כתבה מאוד מסקרנת על בעלי מקצוע שעברו צד. מיקי שמו היה אחד מהם, קצין רב סרן בגולני שיום אחד החליט שהוא הולך להיות קונדיטור ומשם הדרך נסללה הלאה והלאה.
אני מפרגן לבחור הזה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.