עוגת דבש חלבה ופיסטוקים

הרבה עוגות דבש נאפו עד היום, יש את העוגות המסורתיות הקלאסיות בתוספת נס קפה או תה עם מים חמים, יש עוגות דבש בהן מקציפים את החלבונים על מנת לקבל נפח ואווריריות. בשנים האחרונות נתקלים בשידרוגים שונים בעקבות הרצון לשפר ולהתחדש.
השנה בחרתי להכין עוגת דבשבחושה פרווה שהייחודיות שלה הוספת ריבה (דובדבנים או תות), חלבה ופיסטוקים . העוגה התקבלה אוורירית ומזכירה את טעם עוגות הדבש הקלאסיות והשילובים שהכנסתי הוסיפו מאוד לטעם. כמרבית עוגות הדבש העוגה משתבחת בטעמה לאחר יום יומיים ואף יותר.

עוגת דבש חלבה ופיסטוקים
תבנית קפיץ 24

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.